FAQ

Zit er echte groenten in de cake?
Jazeker! Iedere Groentekauw cake is gevuld met zo'n 400 gram seizoensgebonden groenten. ‘s Zomers is het assortiment dan ook net wat anders dan in de winterperiode. Zo wordt genoeg groente eten een piece of cake ;)

Klinkt lekker, hoe kan ik bestellen?
Hier! Of je nu een hele cake, of een of meerdere Proefpakketjes met twee verschillende plakken wilt, de keuze is reuze. Dus make up your mind en bestel je portie cake.

Wanneer kan ik bestellen? 
Iedere maandag vóór 12:00 uur kun je jouw bestelling plaatsen. Vrijdags worden de cakes bezorgd, per post verstuurd of kunnen ze worden opgehaald (na 13:00 uur t/m 17:00 uur). Bestel je na 12:00 uur, dan wordt je bestelling een week later gemaakt.

Worden de cakes bezorgd?
Vrijdags worden de cakes in Haarlem en omstreken* (Bloemendaal, Spaarndam, Velserbroek, Haarlemmerliede, Santpoort Noord & Zuid, Heemstede en Aerdenhout) bezorgd voor €3,50 per bezorging.

Afhalen kan vanaf 13:00 uur tot 15:00 uur in Haarlem of je kunt het per post laten versturen. Proefpakketjes gaan per 2 door de brievenbus (€3,95 bezorgkosten), hele/halve cakes gaan via pakketpost (€6,95 bezorgkosten).

Buiten deze omgeving zijn de bezorgkosten 6,95.

Mijn pakket is te laat geleverd, wat nu?
De bezorgdienst DHL is een betrouwbare partij, maar het kan wel eens voorkomen dat er iets misgaat. Uiteraard is Groentekauw niet verantwoordelijk voor hun dienst, maar je krijgt altijd de mogelijkheid om jouw bestelling opnieuw te ontvangen waarbij de nieuwe verzendkosten (€6,95) worden vergoed door Groentekauw. Geld terugkrijgen behoort helaas niet tot de mogelijkheid alsmede retour sturen. Als ambachtelijke microbakkerij zijn de producten met veel zorg en liefde gemaakt.

Hoe lang kan ik de cake bewaren?
Je kunt de cakes luchtdicht verpakt en gekoeld zo'n 4/5 dagen bewaren. Uiteraard zijn ze ook in te vriezen voor zo'n 3 maanden, maar de ervaring leert dat alles allang op is ;)

Zijn de cakes glutenvrij/suikervrij/lactosevrij/zuivelvrij/notenvrij?
Lactosevrij ja, de rest nee. Neem gerust contact met me op voor speciale aanvragen: info@groentekauw.nl

Wat zit er allemaal in?
De receptuur is bakkersgeheim ;) De hoofdingrediënten en allergenen staan per cake vermeld op de website.

Zijn de cakes gezond?
Groentekauw cakes zijn en blijven een treat. Ze worden met de beste, verse producten gemaakt. Van kakelverse eitjes tot huisgemaakte vanille extract: alles om de lekkerste cakes uit de oven te krijgen. Voordeel van deze cakes is dat ze boordevol groente zitten, gezoet worden met appelmoes en een klein beetje suiker. Dus daar kun je best een extra plakje van nemen.

Kan ik mijn bestelling annuleren?
Zo'n lekkere bestelling wil je niet annuleren! Groentekauw is een microbakkerij die iedere cake met veel liefde en aandacht bereid. Door de liefde en aandacht voor de producten die de natuur ons geeft, verspillen we dus ook niks. Daarom is annuleren niet mogelijk. 

Kan ik de cakes cadeau doen?
Natuurlijk! Superleuk om iemand te verrassen met een portie cake en een bijpassend kaartje. Ik zorg dat het bij het juiste adres terecht komt als je in de 'bericht' kolom aangeeft voor wie het is.

Iemand zelf de smaak laten uitkiezen? Kies dan voor de Geef Groentekauw cadeau(bon)!